Ние сме група млади учени събрани от различни области: физика, математика, биология, медицина, финанси и др.


Нашата страст е в търсенето на загадки, свързани с неинтуитивни явления, които изглеждат неестествено или странно, понякога дори плашещо и се наричат още паранормални, мистицизъм, магии, метафизика, алхимия, както и с много други имена. Стремим се да намерим разумно научно обяснение, което вярваме, че съществува. И нашата цел е да разгадаем загадката, която сте видели или преживели или ви се е случила. Поне доколкото можем и колкото информация имаме. Както преди Галилей е вярвал, че Земята е кръгла, а хората са му се смеели, защото са мислили, че е плоска и носена върху тепсия от слонове.


   Ще се радваме да публикувате ваши преживявания, интересни книги, които сте прочели или филми на подобна тема, загадки, които са били необясними за Вас или сте чули отнякъде, снимки, които илизат от рамките на съвремените науки. Също и интересни факти, които малко хора знаят, и биха били за по-голямата част доста шокиращи, както например е квантовата механика и нейните неинтуитивни изводи. Чувствайте се свободни.


   Ние търсим връзката между необяснимите явления и науката, затова искаме страницата да е пресята със сериозни факти и явления, поне доколкото може, а не да се пишат всевъзможни глупости.


Имаме раздел, в който ще взимаме интервюта от известни ясновидци, гледачки, магьосници, също така и раздел, в който ще публикуваме нашите опити.


   Ако видите някое странно явление може да се свържете с нас и ние да го изследваме.
Надяваме се всички Вие, да ни помогнете да направим това място приятно за всички ни.

От Авторите

Любопитно

Юпитер е 1000 пъти по-голям от Земята.

Вход

Hypercube

Rotating Hypercube